welke sport zou bij mij passen?

ik ben een jongen,13 jaar
heb altijd trampoline springen gedaan
ik hou van joggen, fietsen, squash, vissen.

geen voetbal, nieuwe vraag oude verwijderd door moderator

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het beste kun je gewoon kiezen wat je leuk vindt, maarja, de sporten die je noemt lopen nogal uiteen. Bij vrijwel alle sporten mag je ook een poosje komen 'proeven' voor je je definitief aan een vereniging bindt. Want de sport kan wel leuk zijn, maar de sfeer niet - en vice versa. En het is natuurlijk ook belangrijk of het in de buurt kan, of dat je er eerst een eind voor moet rijden. Belangrijk is niet alleen hoe actief je bent, maar ook of je liever binnen of buiten bent, of je competitiedrang hebt, of je liever alleen sport of in een team etc. Op Internet zijn allerlei 'welke sport past bij mij'- testjes te vinden (in de link staat er zomaar één) waar je verschillende vragen kunt invullen en waar dan een paar sporten uit komen rollen. Googelen op 'welke sport past bij mij' of 'sporttest' levert heel wat verschillende testjes op.

Bronnen:
http://www.consumed.nl/tests/59/Welke_spor...

Wat dacht je van atletiek?

Atletiek denk ik

Ik heb altijd op turnen gezeten en dat is mij erg goed bevallen. Bij 'jongensturnen' is trampolinespringen tevens een belangrijk onderdeel van de sport.

Je houd zo te zien het meest van individuele sporten, niet van teamsporten. Wat denk je van schaatsen, skeeleren enz. En is turnen iets voor je? En biljarten? (snooker, pool)

tennis misschien, of turnen of misschien wel een vechtsport.

Ik vroeg mij al af waar mijn antwoord was gebleven...maar zoals ik zei: atletiek of triatlon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100