Ik heb geen picknickkleed... Wat kan ik dan gebruiken in plaats daarvan? :)

Ik ga met mijn vriendje indoor picknicken.. Want het gaat morgen regenen. :( Wel wat minder. :(

Weet jij het antwoord?

/2500

Een paar grote badhanddoeken misschien?

Een gewoon kleed of deken. Een picknickkleed heeft aan de onderkant vaak een plastic laagje om te voorkomen dat vocht van de ondergrond door het kleed heen komt. Aangezien je toch binnen gaat picknicken is dat absoluut niet nodig. Als je geen deken of kleed hebt kun je desnoods een dekbed of slaapzak gebruiken. Veel plezier morgen.

Een tafellaken, oude sprei, of oude deken.

Een tafellaken, beddengoed

Binnen zal het niet zo snel zo zijn dat je niet zonder kleed kunt. Als je nog tijd hebt kun je bij blokker ofzo kijken of ze nog die fleeceplaids hebben Of bij de boerenbond een stuk plastic Of je kijkt of je moeder nog ergens een oud tafelkleed heeft dat ze niet meer gebruikt. Of als je toch bij blokker of wibra of zeeman bent, kijk je of ze daar iets hebben.

een afdekzeil

Gewoon lekker op een kussen aan een klein, laag tafeltje. Dan heb je de sfeer van het op de grond zitten, en de comfort van een eethoek. Je kan ook je dekbed neerleggen ( op een schone vloer en mits je niet knoeit:) dan kan je écht picknicken

Een autoplaid http://www.budgetland.nl/autoplaid-deken-waterproof-p-2320.html

een oud dekbedovertrek,daar kun je wat vuilniszakken in stoppen zodat je geen natte billen krijgt.Groot kussensloop kan natuurlijk ook maar dan heb je er een paar nodig.

Een fleeceplaid!

Misschien heb je een oud vloerkleedje of een (oud) (plastic )tafellaken? Onder het tafellaken kun je dan wat vuilniszakken leggen om het vocht tegen te houden. Toegevoegd na 1 minuut: Je gaat indoor picknicken dan zul je van dat vocht geen last hebben maar tegen de koude werken vuilniszakken natuurlijk ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100