Hoe een dagje Efteling betaalbaar te houden?

Voor mijn verjaardag wil ik een drietal mensen meenemen voor een dagje Efteling. Hoe kan ik deze dag zo betaalbaar mogelijk houden?

We gaan dan sowieso met de trein en de bus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een vriendin die ook naar de Efteling gaat. Zij heeft een boekje gekregen van de NS met spoordeel weken. ik weet niet of jij die ook heb gekregen? Daar kan je naar de Efteling voor 35 euro en dan heb je de trein- en buskaart al betaald! Dan betaal je 1 euro voor de reis. Dit heeft ze me uitgelegd, ik weet het allemaal niet zo goed, maar moet je maar kijken op www.ns.nl/spoordeelweken dan zie je vanzelf iets met de efteling staan! Succes!

Bronnen:
www.ns.nl/spoordeelweken

Aangezien je bij de efteling alleen betaalt voor toegang, en voor eten en drinken, zou ik zeggen: neem je eigen eten en drinken mee. Aan de toegangsprijs valt weinig te doen, of je moet ergens kortingsbonnen hebben liggen. En voor de Efteling zijn heel het jaar door eigenlijk wel acties, dus dat moet niet al te moeilijk zijn.

gewoon zelf broodjes,drinken en snoepjes mee te nemen, dus zo weinig mogelijk op het park iets kopen.

In ieder geval met korting reizen (trein) of met de auto. Dat is waarschijnlijk goedkoper dan 4 volledige treintickets!! Kaartje efteling online kopen (scheelt weer 1 a 2 euro per kaartje). Als je genoeg airmiles hebt, kan je kaartjes met kortingmiles kopen. Eten en in ieder geval drinken van huis meenemen. Drinken en eten daar is prijzig.

Koop een kortingskaart voor de trein. Dit kost eenmalig 50 euro maar je kunt wel met zijn drieën met korting reizen en daarna ook nog 1 persoon de rest van het jaar. Je moet wel even uitrekenen of je die 50 euro eruit haalt maar als je langer dan anderhalf uur reist dan haal je het er wel uit. Je kunt ook hopen dat de kruidvat nog zo'n trein actie doet. Aan de bus kun je weinig doen, behalve een efteling buskaartje kopen. Dat is iets goedkoper dan met de strippenkaart. Aan de entree kun je misschien iets doen door een actie van een supermarkt of een andere actie. Eten en drinken neem je gewoon lekker vanuit huis mee.

De pretparken houden vaak regionale acties om mensen van buiten de regio aan te trekken. Deze actiecoupons blijven normaal gesproken binnen het verspreidingsgebied, maar met de mogelijkheden van het internet kan iedereen over deze coupons beschikken. Mensen die een actiecoupon hebben, maar die er geen gebruik van maken, bieden deze vaak aan op Marktplaats. Voor een redelijk bedrag kunt u deze vaak overnemen. Het gaat om kleine voordeeltjes, zoals bijvoorbeeld €3 korting op de entreeprijs per persoon. Voor een gezin kan het toch een redelijke besparing opleveren. Ga wel ruim voordat het uitje gepland staat op zoek naar deze actiecoupons, u moet ze namelijk nog betalen en daarna worden ze pas verstuurd.

Bronnen:
http://reizen-en-recreatie.infonu.nl/attra...

Als je naar onderstaande site gaat,kun je via een link daar bij de Telegraaf kaartjes bestellen waarop je 6,- p.p. korting krijgt op de intreeprijs.

Bronnen:
http://www.uitmetkorting.nl/efteling/korti...

Neem eigen eten en drinken mee, aangezien het eten en drinken daar erg duur is. Als je rijbewijs/auto hebt, kun je beter met de auto gaan, dit is waarschijnlijk goedkoper dan 4 treintickets. Ook lopen er vaak veel kortingacties op de efteling, in de link zie je ook nog verschillende mogelijkheden. Veel plezier in de efteling!

Bronnen:
http://www.uitmetkorting.nl/efteling/korti...

Probeer korting te regelen. Dat kan door middel van spaaracties of kortingsbonnen. Wij zijn 2 maanden geleden geweest met de spaaractie van AH. Wij hebben in het park alleen koffie met iets erbij gedaan en een patatje. Op de terug weg zijn we uit eten geweest. Veel goedkoper dan in het park. Toegevoegd na 1 uur: Ik zie net een aanbieding in de nieuwste Veronica Gids. Een retourtje Efteling met de trein inc. toegang tot het park voor 35 euro p/p. Dan kost de trein maar 1 euro p/p. ns.nl/spoorwinkel Toegevoegd na 1 uur: Sorry verkeerd adres dit is het juiste: ns.nl/spoordeelwinkel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100