weet er iemand hoe ik beter kan worden in dansen zonder naar de dansles te gaan want dat doe ik al?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vaker naar dansles? Als je dat niet wil dan moet je veel oefenen waar je ook maar kan.

op internet staan zat hulpmiddelen, kun je googelen. youtube ook trouwens. en voor de rest nog meer oefenen, want daar leer je het meest van.

hoela hoep kopen.... lekker losjes in de heupjes

Het gevoel hebben dat je niet goed kunt dansen, kan betekenen dat je geen maatgevoel hebt. Maar er kan ook nog iets anders zijn: dat je je geremd voelt op de dansvloer. Dans is overgave aan de muziek en aan de danspartner en vooral, er plezier in hebben.

meer in interesseren en soepel zijn. en probeer enorm goed er in te zijn.

Geen schaamte kennen en alles om je heen vergeten, ook kan het helpen om videoclips te kijken en wat te oefenen, je kunt meer dan je denkt.

Naar dans films kijken en naar filmpjes op youtube. Probeer gewoon wat leuke danspassen uit en oefen er veel mee (bijvoorbeeld voor de spiegel). Vraag aan vrienden of ze je nog tips kunnen geven en wees vooral niet bang!

Je hebt niet eens dansles nodig joh. Ik heb een Zuid-Amerikaanse achtergrond, dus daar zou het misschien ook aan kunnen liggen, maar ik heb het gewoon geleerd van invloeden van buitenaf. Gewoon mensen zien dansen, in het echt, op tv, op internet.. Op youtube kun je makkelijk filmpjes vinden. Ik heb salsa geleerd puur door filmpjes op youtube.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100