Kan je op een tribune bij een sportveld tijdens een wedstrijd iets anders doen als toeschouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja supporten

Natuurlijk!! Als je er moet zitten, terwijl je je helemaal niet interesseert voor de wedstrijd, maar "gestrikt" bent om het uit-spelende team erheen te rijden, kan je die tijd prima besteden door iets te doen wat je wel leuk vindt, en wat je zittend kan doen (lezen, breien, studeren, brieven schrijven, recepten uitzoeken, en vul zelf maar in wat je wilt doen....) Als je aan het geluidvolume merkt dat het spannend wordt, kan je gauw kijken wat er gebeurt, zodat je nog heel redelijk mee kan praten over de wedstrijd op de rit terug.....

Bronnen:
regelmatig teams rijden.....

ík zou er graag aan willen toevoegen dat er meestal een stel hooligans bezig zijn die niet echt veel van de wedstrijd merken. het is maar wat je leuk vind he;)

Je kunt allerlei dingen doen ,maar of dat bevorderlijk is weet ik niet. als je er geen interesse in hebt waarom ga je er dan naar toe. kun je beter thuis blijven.

naar de mensen kijken, mediteren, gedichten schrijven, slapen, de grand unifying theorie uitwerken...kortom alles wat je in de trein ook kunt.

Je kunt je breiwerkje meenemen.

Je zou iedereen een handje kunnen gaan geven als de wedstrijd een beetje saai wordt.

En als dat niks is kun je eventueel ook nog kantklossen

je kan je ogen dichtdoen

Lekker slapen!

Ik weet er ook wel 1,maar daarvoor moet je wel met z'n 2en zijn!Ik weet zeker dat er dan veel minder aandacht wordt besteed aan de wedstrijd. Ja,ik weet dat ie flauw is,maar mag ik ook een keer?

punniken, naar voetballersbenen kijken, fluiten, liedje zingen, op je rug krabben, sms-en, zakkenrollen, prulletjes schieten door de supporters. ze zullen zich wel afvragen of je wel helemaal spoort om daar dan toch nog te zitten, maar je gaat voor het voetbal anders ga je toch niet?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100