Bandage normaal?

Ik heb een bandage gekocht via internet van het merk KING nou heb ik het opgemeten de bandage is 4,40 lang! en das egt lang! het gaat om kickboks! Is dit gewoon normaal en zoniet valt er wat tegen te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

ze zijn verkrijgbaar in 280cm, 350cm en 450cm. 440 is dus normaal. Vraag even op de sportschool of je daar wat aan hebt, en hoe je ze omdoet. Is het niet goed kun je ze toch ruilen?

Bronnen:
http://www.vechtsportonline.nl/producten/h...

Er zijn verschillende lengtes in bandages omdat iedereen iets anders wil. Of het verder nou voor boksen of Muay Thai of kickboksen is doet er niet zoveel toe. 4,40 kan opzich ook gewoon, moet je hem gewoon wat vaker opwikkelen. Als je hem te lang vind, dan moet je hem even inruilen voor een kleinere. Oja laat je niet gek maken. Als ze zeggen dat het zo hoort in de winkel, of dat ze niet kleiner hebben. Dan gewoon je geld terug vragen en in een andere sportwinkel kijken. Je moet gewoon zelf even kijken wat je een fijne lengte vind. Om nog even duidelijk antwoord te geven op je vraag: Ja, bandages van 4,40 zijn normaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100