Wat voor (buik)spieroefeningen zijn goed?

of beenspier of wat dan ook :) voor een strakke buik en bijvoorbeeld een 'programma' om iedere avond in een kwartiertje te doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de bron zie je een link naar de site waar je oefening hebt voor thuis zonder apparaten. 1. Buikspieroefeningen 2. Beenspieroefenigen voor thuis 3. Borstspieroefeningen 4. Armoefeningen met gewichten 5. Rugoefeningen 6. Oefeningen voor de schouders Officieel moeten je spieren 36u rusten dus dan zou je het niet elke avond kunnen doen. Maar ik wissel het train af, de ene dag doe ik me onder lichaam en de volgende dag me bovenlichaam. Zo doe ik het wel elke dag en hou ik er ritme in zodat ik het niet vergeet. Ik zou zelf de oefeningen uitproberen en de gene die jou het meest liggen daar zelf een schema voor maken. Schrijf gewoon op wat je kan en maak het na 1 week steeds een beetje zwaarder.(Begin bijvoorbeeld met 3 setjes van 10 en week later 3 setjes van 15) En als je een buikje hebt dan krijg je dit niet strak door simpel je buikspieren te trainen, daar verlies je namelijk geen vet door. Als je meet spiermassa hebt verbrand je in rust meer calorieën, dit betekend dus dat als je in je hele lichaam spieren traint je vet zult kwijtraken en vanzelf een strakke buik zult krijgen. Succes!

Bronnen:
http://www.optimaalsporten.nl/thuis-fitnes...

Op je rug, fouten op de grond en knieën in een hoek van +- 75 granden. Hand tegen je hoofd en dan op en neer gaan met je ellebogen naar je knieën.

Ik heb een balansbord aangeschaft via e-bay (sportandmore - 13,50 ex verzendkosten 6,75) Deze ligt in de badkamer en hier poets ik mn tanden op, verwijder ik mn make-up, inmiddels lukt afdrogen ook etc. Goed voor het hele lijf met weinig moeite! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100