Wat hebben Chinezen waardoor zij zo goed zijn in tafeltennis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is daar net zo'n oude volkssport als voetbal in ons land. het verschil zit hem hierin dat ze al heel jong, wanneer ze talent laten zien, gedrilt worden en onder spartaanse druk moeten trainen en presteren.Hier wordt ook alle tijd en plaats aan gegeven. Als voetbal bij hen net zo groot zou zijn dan bij ons, dan waren ze ook hierin de besten, vanwege de dwang om te moeten presteren en als klein kind wordt ze dat al geleerd en worden ze gedwongen hiertoe, want ze hebben nog te doen wat gezegd wordt en het komt in hun cultuur niet voor at ze protesteren. Ze zijn cultuurgebonden zeer volgzaam en onderdanig aan meerderen/ouderen.

Veel training.

Aziatische mensen zijn over het algemeen beter dan westerse mensen in handcoördinatie en denkwerk.

Chinezen zijn met veel meer!

Chinezen zijn vaak wat kleiner, wat het maken van korte felle bewegingen vergemakkelijkt. Een basketballer van 2 meter 20 zie ik nog niet zo snel goed tafeltennissen.

Tafeltennis is een sport,dat kunnen iedereen. De belangrijk punten zijn: 1 Moeten echt uit de hart. 2 Veel training 36 uur per week 3 Sport is voor het persoonlijke gezondheid niet voor het persoonlijke gezicht bewaren of kwijt!!! Als iemand die genoemde punten goed heeft geweten,ik denk iedereen kunnen naar de topnivo gaan spelen,wie weten U of Chinezen winnen. Ik wens u veel succes!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100