Ik wil dumbells kopen.. maar wat is het goede gewicht?

Ik wil als cadeau dumbells geven maar ze zijn best duur.. En ik weet niet welk gewicht ik moet nemen.. wie heeft hier ervaring mee? Of kan je die dingen ook nog zelfmaken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe oud is de persoon aan wie je het wilt geven? Als het een volwassen persoon is zou ik zeggen 6 tot 8 kilo minimaal.

Dat is zo afhankelijk van de persoon, en de leeftijd, en fitheid van die persoon. Is het een meisje, dan zou ik tussen de 0.5 en 2 kg pakken, dat is zwaar genoeg. Als het een vrouw is, kan je tussen de 2 en 5 kg pakken. (ook wel weer een beetje afhankelijk wat je ermee wilt gaan doen) Als de persoon een jongen, of een man is, kan je gerust een paar kilo bij doen. Ik heb zelf dumbells liggen hier, waar je gewichten bij en af kunt halen, beginnend bij 5 kilo, en eindigend bij 20. Deze zijn inderdaad aardig wat duurder. Hier vind je de zogenaamde "vaste" dumbells, de prijs varieert maar begint goedkoop (5 euro ongeveer). Nogmaals, heel afhankelijk van het gewicht, en soort wat je neemt. http://www.blueblizz.com/fitness/krachttraining/dumbells/vaste-dumbbells/ Dure verstelbare dumbells. http://www.blueblizz.com/fitness/krachttraining/dumbells/verstelbare-dumbbells/ Dan kan je natuurlijk ook nog op marktplaats kijken ofzo. Soms doet iemand ze weg, en heb je ze nog goedkoper. (nooit geld over maken zonder een product eerst in handen te hebben!) Succes ermee, hoop dat je wat vind.

Op kijkshop is een set van 2 dumbells met 19 kilo van losse schijven heb die set zelf ook en is niks mis mee! 25 euro kost die set

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100