Wat zijn leuke activiteiten om te doen met een familiedag dat iedereen plezier heeft in de leeftijd van 4 jaar tot 55 jaar ?

en je mag 60 euro pp uitgeven

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij organiseren het al jaren!! Dus wat denk je van: Golf clinic Kano varen Stadswandeltocht met rondvaart GPS speurtocht Auto speurtocht Fietsen met familie fietsen Grottentocht Gewoon naar de speeltuin en zwembad Midgetgolf Oud hollandse spelen Workshop middag met goochelen en schminken Nordic walking clinic Succes!!

Wij hebben vaak een familiedag en hebben verschillende activiteiten gedaan. Zo zijn we naar het Zuiderzeemuseum geweest. Bus gehuurd, 's ochtends vlakbij koffie gedronken. Dan naar het Zuiderzeemuseum en daarna lekker eten. Wat ook leuk was bij de plaatselijke sportschool een sport en spel dag. Zo konden we met zijn allen rolschaatsen, wandklimmen en nog een aantal sporten doen. Met dit weer kan je ook gaan bbq'en aan een strandpavilioen. Nu in de zomer is dat natuurlijk heerlijk. De kids kunnen lekker op het strand spelen en de ouderen lekker op het terras zitten.

Bus huren en naar de Efteling, daarna pannenkoeken eten.

Wij hebben eens een djembe sessie gedaan onder begeleiding van iemand die gewend was met groepen leken te werken. Het was een oorverdovend succes! Ik weet alleen niet hoe duur dat is, maar je zou eens in de buurt kunnen informeren.

Naar een kookstudio. Met z'n allen onder deskundige leiding een diner bereiden en daarna met z'n allen gezellig opeten. De kinderen kunnen ook een iets eenvoudiger en typisch kindermaal bereiden. Geen problemen met meer of mindere mobiliteit van deelnemers, goed of slecht weer. En het is heel gezellig om met z'n allen in de keuken te staan.

dat ligt aan de interresses van de diverse personen,en aan het aantal personen, hoe groter de groep hoe moeilijker het word om iets te vinden wat voor iedereen leuk en interresant is,als de familie uitgewaaierd is over het land zou je de oorsprong van de familie in kaart kunnen brengen en een bezoek brengen aan de plaats waar de familie vandaan komten daar in de omgeving een activiteit met betrekking tot de familie en/of het ambacht van de stichter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100