Waarom val je aan het begin snel af en later minder snel?

Ik merk dat ik nu na dat ik al heel wat kilo's verloren ben het minder snel gaat nu met afvallen. Ik weet ook dat het normaal is dat je met de tijd minder snel gaat afvallen. Maar waarom dit is wil ik tog wel weten. Want ik train net zo enthousiast als in het begint ( zelfs meer).

Dus waarom val ik naar mate ik al wat kilo's ben verloren minder snel af?

Bedankt;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het begin verlies je vooral vocht en dan snel je dus inderdaad sneller af. Daarna begin je echt je vet reserves aan te spreken en die zijn wat moeilijker te verbranden omdat je lichaam ook de gewoonte heeft om vet te willen vasthouden als je gaat afvallen. Gewoon volhouden en dan verandert je metabolisme uiteindelijk mee in je nieuwe ritme. Succes ! :-) Toegevoegd na 3 minuten: "snel je dus "moet zijn " val je dus "

Om dat je op een duur op het goede gewicht komt of om dat je lichaam aan het nieuwe eet ritme went

Dat komt omdat je lichaam aan het afvallen gewend begint te raken. Als je je normale taille hebt bereikt (dat geprogrammeerd is op de structuur van je lichaam) zul je minder snel afvallen. Er zijn professionele gezonde methodes die ervoor zorgen dat je nog steeds even snel afvalt, maar dat moet je echt met een specialist bespreken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100