Is er een verschil tussen de film en het boek?

Zijn er verschillen tussen de film en het boek Zwartboek? Bijvoorbeeld andere namen? Of andere (belangrijke) verschillende? Kan ik met de film tijdens een mondeling Nederlands over de inhoud van t boek praten?(Dat ik het zogenaamd gelezen heb)

Weet jij het antwoord?

/2500

het belangrijkste verschil is dat de film ook beeldmateriaal bevat. Hierbij moeten deels dingen zijn bijverzonnen omdat in het boek niet alle sfeerbeelden staan beschreven.

Zwartboek is een oorspronkelijk filmscript en geen boekverfilming. Voor je boekenlijst altijd het boek kezen. Bij verfilmen van boeken wordt altijd maar een deel van het boek gebruikt. Je examinatoren kennen het boek en de film. Zij zullen, als ze het idee krijgen dat jij alleen de film hebt gezien, je daar vragen over stellen. Zoek een boek of boeken welke je aanspreken, kijk niet naar de dikte. Bijv Giphart.

Et verschil tussen film en boek is de lengte. In een boek moeten ze alles beschrijven bijv. De gezichtsuitrukkingen, de omgeving enz. Maar bij een film zie je ditbin een oogopslag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100