ik zit onder tafeltennis.. maar,is dat wel een echte sport?

ik heb tenminste nog nooit tafeltennisers op de olympische spelen gezien

Toegevoegd na 13 minuten:
of tenminste ONDER zeggen ze in het zuiden van nederland, zegt de rest OP tafeltennis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, tafeltennis is gewoon een sport.

Het is wel degelijk een echte sport! Je bent enorm intensief aan het bewegen en je kunt er behoorlijk van zweten na een partijtje spelen.

Ja, het is een sport, en sinds 1988 ook een Olympische. Zie link Wel grappig trouwens dat je "onder" tafeltennis zit. Bij ons zit je "op" een sport of club.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tafeltennis_o...

Tafeltennis is weldegelijk een sport, en ook nog een olympische hoor. Dus ja, het is een sport.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=q5DifRJGKM0

De definitie van sport is een vaardigheidsspel waarbij je een doel moet bereiken waarbij je fysiek word getest en waarin middelen en regels zijn. Tafeltennis is een vaardigeidsspel en je doel is om zo snel mogelijk te winnen. Je moet bewegen, je hebt een tafel, een batje, een balletje en goede kleding nodig en er zijn regels. Het is dus een sport ;).

Ja da's een echte sport, met een Tafeltennisbond op internationaal niveau! Er bestaat natuurlijk ook 'ping-pong', maar da's weer wat anders....

Het is zeker een echte sport. Hebben zelfs een nederlands kampioene gehad in de jaren '70 ' 80 o.a. WK EK Bettine Vriesekoop. Kijk eens op wikipedia Bettine Vriesekoop

Op tafeltennis. Een intensieve, maar mooie sport. Hard werken hoor. Heb het zelf niet verder gebracht dan regionale wedstrijden. Tot de pols niet meer wilde. Ik heb Bettine Vriesekoop jarenlang gevolgd. Geweldig. Tegenwoordig woont ze met haar zoontje in Japan. En van Wikipedia: Olympische Spelen. Sinds 1988 is tafeltennis een olympische sport. Tot en met de Olympische Spelen van 2004 werd gestreden in het enkelspel en dubbelspel. Vanaf Peking 2008 is het dubbelspel vervangen door de landenwedstrijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100