mijn fout of haar fout?

ik zit op volleybal en we hadden vorige week een wedstrijd maar een meisje had 1 set gespeeld en ging de andere 3 op de bank zitten met de blackberry en wij zeggen dat ze die weg moet doen omdat je anders niet met de wedstrijd bezig bent maar dinsdag hadden wij dus training en zei was er niet maar ik heb tegen een paar mensen gezegt dat ik er over wil praten want het klopt niet dat ze de heletijd met de blackberry zit maar dat doet ze ook met de training maar nu zegt ze dat IK een probleem maak wat zij maar 1 keer heeft gedaan en dat ze vind dat het wel mag omdat ze anders niks te doen heeft en ze zegt ook dat een ander meisje heeft gezegt op de training van "ja, wat moet je anders doen op de bank" maar sommige mensen hebben ook al gezegt van doe dat ding weg volgens mij maar nou is ze pissig maar ik weet niet of het nou mijn fout is of die van haar,, hopelijk kunnne jullie me helpen

Weet jij het antwoord?

/2500

Tja wie zn fout het nou is is niet duidelijk. Maar zeker is dqt ze die BB weg moet doen tijdens de wedstrijd of training want je zit toch niet voor niks daar.

dat meisje met de bb is dom, want als ze die bb niet had, was ze heus wel met andere dingen bezig. zeg dit tegen je coach en laat dit je niet pikken.

Zeker haar fout, ten eerste moet je je teamgenoten steunen, toejuichen als je op de bank zit en ten tweede, zoals anderen het ook zeggen; wat moet je met je Blackberry als je aan het sporten bent, vooral teamsporten zoals bij jou.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100