Hoe kan je bepalen of ski-schoenen nog goed zijn?

Graag alleen gerichte antwoorden en/of als je er ervaring mee hebt. Dus concrete antwoorden a.u.b. waarmee ik echt iets kan.

Mijn interesse gaat vooral uit naar het onzichtbare deel.
Ik heb alleen schoenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zolang ze nog stevig in je ski's staan en dus niet losraken uit je binders zijn ze in principe nog goed. Skischoenen kunnen heel lang meegaan, pas als je echt slijtage aan de naden of riemen opmerkt, kan je aan vervanging aan denken. Het zijn eerder de ski's die vervangen moeten worden dan de schoenen. Althans, dat ik bij mij het geval.. Je moet ze natuurlijk nog wel passen ook..

Had ik laatst ook. Ik ben een middag gaan skiën in Zoetermeer. Binnenschoen zat geen model in, was vervormd/oud en zat niet lekker. Heb nu nieuwe. Toegevoegd op 11-06-2009 00:02:42 Waarom is dit een negatief duimpje waard? Het werkte echt goed en in Zoetermeer is een overdekte skibaan.

Nou, wat heeeeeeeel erg belangrijk is; zítten ze lekker. Voelt het goed aan de voet? Ski's kunnen op elke schoen worden afgesteld. Zijn ze stevig en strak rond enkel en voet en heb je nergens knelpunten? Dán zitten ze goed!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100