welke sporten zijn leuk die je alleen kan doen ??

Toegevoegd na 3 minuten:
Geen fitness dat kost te duur gewoon leuke sporten wat niet heel duur kost

Weet jij het antwoord?

/2500

Fitness, hardlopen, skeeleren. Groepslessen in een sportschool

Schaken! Tegen de computer!

Joggen.

fietsen hardlopen zwemmen

Speerwerpen Hordenlopen Kogelstoten Hoogspringen Polsstokhoogspringen Verspringen Hink-stap-springen Discuswerpen Zwemmen Roeien Kajakken Eenmansbobsleeen Windsurfen Judo Karate Jiu jitsu Pentjak silat Kung fu Wing Chun Boksen Het is maar net wat je leuk vind he ?

Hardlopen is erg leuk. Je kunt het altijd doen als het jou uitkomt, het is relatief goedkoop (zorg wel voor een paar goede schoenen) en als het zo uitkomt, kun je het ook samendoen. Er is ontzettend veel informatie beschikbaar om geleidelijk, in je eigen tempo, je hardloopconditie op te bouwen. Zie bron, maar google is misschien wel beter. Van tijd tot tijd kun je meedoen met een prestatieloop. Dat zijn vaak grote evenementen waar erg veel mensen aan meedoen. Erg gezellig en iedereen heeft z'n eigen doel: lekker uitlopen of je eigen prestatie verbeteren. Een aanrader!

Bronnen:
http://www.hardloopschema.nl/

nordic walking

vaak kun je in een sportschool, tijdens de daluren ook goedkoper sporten Misschien is dat een optie?

Schaatsen Je gaat gewoon naar de ijsbaan, je neemt een paar schaatsen mee, of je huurt er een paar, en je gaat lekker een paar rondjes schaatsen. Het is reuze leuk, je bent (gedeeltelijk of helemaal) in de buitenlucht, en het is nog gezellig ook, want jong en oud schaatst er rond. Je kunt zelfs nog lessen gaan nemen, dan ontmoet je ook nog andere personen.

Een paar stevige wandelschoenen aantrekken, en lopen gewoon aanlopen. Zo zul je merken dat je dit ten alle tijden kan doen. Al ist maar voor n kwartiertje per dag.

wandklimmen! thuis fitnessen met een zware bal of halters. racefietsen, mountainbiken... allemaal niet zulke dure sporten. veel plezier! sporten is goed voor je, bouw het alleen langzaam op. ga niet in 1 keer ontzettend veel sporten want als je spierpijn krijgt heb je minder zin om een volgende keer te starten.. dus langzaam opbouwen en dan heb je er het meest plezier in.

Als je wat eenkennig bnt is mogelijk de wii fit een oplossing. Je kunt dan thuis via de spelcomputer heel veel verschillende sporten doen om fit te blijven. en als je de gordijnen dicht doet kijkt er niemand mee. Frankl

Paardrijden, Dansen, Zingen, Puzzelen, Boogschieten, Skateboarden, Skeeleren,

Fitness zou ik zeggen is egt lekker doe het 6x per week, maja staat dat je het te duur vind je hebt tegenwoordig ook fit 4 free is 10tje per maand x

Met een ATB door het bos crossen!

Je kunt gaan hardlopen of gewoon gaan joggen met start 2 run skeeleren of fietsen in de buurt gaan zwemmen normaal zijn er speciale openingstijden voor baantjes zwemmen gaan schaatsen (alleen in de winter) zet een beetje muziek op en begin te dansen maak je eigen choreografie gewichtheffen neem 2 flessen water (grote) en hef ze op of hou ze in de lucht (20 min.) paardrijden een manege in de buurt? een hometrainer/loopband/... is wel duurder maar kun je alles zien met hartslag enzo dat is alles wat ik zo even kon bedenken veel succes nog met je sportprogramma éh

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100