Wat is de piepjestest?

ik hoor iedereen er wel over maar wat is dat eigenlijk? kan iemand dat duidelijk uitleggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze staat beter bekend als de shuttle run test, en wordt veel op scholen gebruikt om de conditie te peilen. Hier vind je alle informatie: http://www.shuttleruntest.nl

Bij de piepjestest of ook wel de shuttle run test word gemeten hoe groot de conditie en snelheid is van een persoon. De persoon die de test doet moet in een rechte lijn heen en weer rennen. Tussen 2 buitenlijnen. Die met de buiten net buiten de lijn moet worden aangetikt. De snelheid word bepaalt door een kort piepje die klinkt door de ruimte. Die om de zoveel seconden klinkt. Binnen de tijd van het piepje moet de persoon de lijn aan de overkant hebben aangetikt. En die piepjes tijd gaat keer heen en weer rennen ietjes sneller. Dit word vaak gebruikt als warming-up voordat er een wedstrijd of een training begint.

Dan moet je naar Pieps of beter genoemd Drs. Pieps, die neemt je dahn de Pieps-test af en gaat vakkundig met allerlei Piepsende materialen en apparaten aant werk..ENN ook met zijn Pieps in jou Pieps om te kijke en horen wat er Piepst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100