Mag je een flesje water mee nemen in een groot voetbalstadion?

En eventueel een fles cola, pak drinken o.i.d.?

Weet jij het antwoord?

/2500

fles water mag wel cola niet en een pakje wicky ofso mag wel zegt mijn broer want die werkt als steward in de Amsterdam Arena.

Ik ben bij een concert in de Arena ooit binnengekomen met een anderhalveliterfles die ik gevuld had met water. Gaf een hoop gedonder met de stewards, maar ik stelde dat ik het nodig had om m'n medicijnen in te nemen (moet op een vaste tijd), en dat ik niet in staat ben dan "even" naar een plek te lopen waar water of iets dergelijks verkocht wordt. Was een hoop gedoe maar uiteindelijk waren ze de discussie zat en zo kwam ik met m'n water binnen. Maar officieel mag het dus niet.

Bij concerten mag een plastic fles met water ook niet hoor!

Bij de meeste stadions mag het niet. Je kan het beste even kijken op de site van het stadion waar je heen gaat: het staat er meestal wel op.

flesjes drinken mogen over het algemeen niet meegenomen worden het stadion in. omdat hier mee gegooid kan worden. alleen bij rondleidingen in een stadion mag wel eigen drinken meegenomen worden. pakjes zoals wicky mogen bij sommige wedstrijden wel, maar hier wordt gecontroleerd of er niet iets anders in zit dan wicky. meestal wordt er steekproefsgewijs tassencontrole gedaan, en als je geluk hebt heb je je flesje water wel mee naar binnen. in artikel 8. staat wat je allemaal niet mee mag nemen. veel plezier in dat grote stadion

Nee, ze zijn bang dat het vloeibare explosieven kunnen zijn

volgens mij mag dit idd niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100