Waar kan je een discobal kopen?

Ik ben bijna jarig en ik vraag een discobal (zo een met allemaal spiegeltjes, zilver of lime groen moet het zijn) weet iemand waar die te koop is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor € 9,95 heb je er al een bij Intertoys. En verder zie de ondergenoemde internetsites.

Bronnen:
http://www.voordeelmuis.nl/cgi-bin/v.cgi?a...
http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_n...

je kan het eigenlijk bij alle speelgoedwinkels gaan kopen bij de ene is het al wat mooier en duurder ma dat moet je zelf maar zien wat er in je budget past. heb er veel plezier van!!!

Je kan er een bij Toys1Rus ofsoiets kan je er een kleine voor 9,95 euro een middel voor 12,50 euro en een hele grote voor 15,00 euro

je kunt er ook 1 zelf maken is ook leuk. 1e link en bij conrad verkopen ze ze al vanaf 26 euro met motortje 2de link

Bronnen:
http://www.knutselidee.nl/sint/discobal.htm
http://www1.conrad.nl/scripts/wgate/zcop_n...

De echte discobal kan je voor weinig in alle soorten en maten kopen bij Bax. Van 5cm tot anderhalve meter, ze hebben het en ze hebben ook de motoren er voor zodat de spiegelbol kan draaien. http://www.bax-shop.nl/spiegelbollen/bekijk-alle-producten.html Deze winkel heeft het juiste spul van goede kwaliteit en veel keuze. Je kan online kopen. Voor 20.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Boven de 50 euro geen verzend kosten. Spiegelbollen is geen speelgoed en ze moeten veilig zijn omdat het glaswerk behoorlijk wat kan wegen. Let dus ook op waar je hem hangt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100