Wat voor originele hobbies en interessen kun je doen binnenshuis met je partner? Ik denk met name in de creatieve of artistieke hoek.

Het mag ook extreem of gek zijn, maar dus niet de alledaagse dingen die heel nederland al doet: puzzelen, spelletjes, tv kijken, computeren, etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bodypainting, lichaamsomtrek natekenen op behangpapier en inschilderen samen, iets aparts maken voor je interieur bijv. een mooie lamp, samen een schilderij maken, een collage maken, kleien, samen koken en bakken, een bijzonder nagerecht maken uit een ander land, bloemschikken, breien, punniken, aparte spelletjes spelen zoals pimpampet zelfgemaakt met hele moeilijke of spannende (!!!) vragen, elkaar masseren, tantra oefenen, dansen met de ogen dicht, mediteren. Tja wat je zoal niet kunt bedenken!

Muziek maken en (eventueel) opnemen, een verhaal schrijven, of wat dacht je van coïtus?

Samen muziek maken.

Wees creatief met kurk! http://www.youtube.com/watch?v=DxEhnv-zBdM

Glas in Lood of Tiffany ontwerpen / maken. Je kan het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Een cursus van enkele avonden of een dag is dan waarschijnlijk wel raadzaam zodat je bekend wordt met de technieken en de wijze van werken. Zie eventueel: http://huis-en-tuin.infonu.nl/doe-het-zelf/8167-doe-het-zelf-glas-in-lood-ramen.html Is misschien wel even een investering, maar je hebt er mogelijk een hoop plezier van en het is in ieder geval creatief en op elk moment van de dag uit te oefenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100