Hoe kon feyenoord zo hard tenonder gaan tegen PSV?

10-0 werd het vandaag. Hoe kan dit! Zelf Ben ik niet voor Feyenoord of PSV

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doordat PSV 10x scoorde en Feyenoord zelf niet heeft gescoord.

ik denk dat het bij 3 a 4 tegen 0 de koppen van alle feyenoorders naar beneden gingen en ze het wel best vonden. die overige goals waren dan puur omdat ze de wedstrijd uit moesten zitten. Dan zetten ze zich totaal niet meer in en laten ze, in dit geval psv hun gang gaan. Toegevoegd na 1 minuut: Los daarvan zit Feyenoord ook niet zo best in hun fel de laatste tijd. Dus dan is het moraal sowieso al laag.

Feyenoord heeft een verschrikkelijk slecht team op dit moment. Ze staan niet voor niets op het randje van degraderen. De naam Feyenoord staat nog wel hoog in het vaandel maar de wedstrijd van vandaag was van een topclub tegen een degradant. En dan is een score van 10-0 geen verrassing.

Dat heeft natuurlijk weer met geld en de daaraan gekoppelde 'klasse' te maken denk ik...

Eigenlijk is het heel simpel. Feyenoord trommeld zichzelf nog steeds op de borst vanwege hun naam uit het verleden, maar doet al ruim 10 jaar niet meer mee aan top. Ik moet bij Feyenoord altijd denken aan die waarschuwingszin die je op de radio/tv hoort, bij het eventueel aangaan van financiele produkten: "Resultaten behaald in het verleden, geven geen garantie voor de toekomst" Je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Als je kampioen wilt worden, moet je kopen (Simon Tamahata)

Dit komt voornamelijk door het kwaliteitsverschil. Bij Feyenoord zijn het voornamelijk jeugdspelers die spelen (aangevuld met een paar al over the top ouderen). En bij PSV zijn het (bijna) allemaal volwaardige internationals. Tel daarbij op het uitvallen van één van de beste spelers van Feyenoord met een ongelukkige en vervelende blessure en de relatief snelle rode kaart en je krijgt een compleet eenzijdige wedstrijd. PSV schoot ook nog eens met scherp, bijna elke bal ging er in het begin van de 2e helft in en het resultaat is daar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100