Waarom begint de tijd opnieuw bij de finale nu?

Sorry, dit is de eerste keer dat ik het volg... de 93 minuten waren voorbij en nu is het weer bij 15 min.? Omdat het 0-0 stond denk ik... of een herhaling? En hoe heet zoiets?

Voel me dom nu ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ben niet echt een super voetbalkenner maar ik denk dat het onoverzichtelijk zou worden als ze doortellen, dan moet je zoveel rekenen om te weten hoeveel tijd nog moet. Echter ar en toe staat onderin het beeld wel de volledig gespeelde tijd. Het half uur extra wat ze nu spelen is de extra tijd, half uur verlening omdat het nog 0-0 staat.

dit noemen ze verlenging 2x 15 minuten en als nog geen doelpunt is gevallen krijg je straf schoppen ieder 10 keer

verlenging!!

Is overzichtelijker, maar bij de goal van Iniesta stond wel 116', dus in die zin tellen ze wel door. 29:57 staat gewoon wat beter dan 119:57, dunkt mij.

Als er na de reguliere speeltijd (2keer45min+ naspeeltijd ) nog geen beslissing is, dan volgt er een verlenging van 2keer 15 min + eventueel naspeeltijd. Is er daarna nog geen beslissing , dan volgen er strafschoppen ( elke ploeg 5 maal ) is er dan nog geen beslissing, dan neemt men weer strafschoppen, maar dan om de beurt, net zo lang tot er een beslissing is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100