Had de Duitse octopus ook de uitslag van Duitsland-Uruguay voorspeld?

Zoja, was het juist?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Inktvis Paul had in 2008 80% van de uitslagen goed voorspeld. Dit jaar zit hij tot nog toe op 100%. Paul gaat dus zijn eerste foutje maken. In 2008 had hij de finale van het EK fout voorspeld. Bovendien: als Inktvis Paul het goed heeft, zit er meestal de kleur geel in de vlag. Hij heeft indertijd Duitsland-Kroatie verkeerd voorspeld (Kroatie = met rood-wit-blauw), dus met onze kleuren kan hij ook fout zitten.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_the_Octopus

Ja, hij 'zei' dat Duitsland ging winnen. Dus had gelijk. Toegevoegd na 56 seconden: Moet ik wel zeggen dat Duitsland de favoriet was, en een dier, laat staan een mens zoiets kan voorspellen met 100% zekerheid. Toegevoegd na 2 minuten: oja, na antwoord 3 gelezen te hebben moet ik wel toevoegen dat hij geen scores voorspelt alleen de winnaar.

had het goed voorspeld dus /Hopelijk voor morgen niet

Niet de uitslag maar wel dat Duitsland zou winnen.

Die inktvis had het weer goed voorspeld. Maar om iedereen gerust te stellen, vandaag op T.V gehoord dat de inktvis de finale van 2006 fout voorspeld heeft. Finale 2006 Italië- Frankrijk volgens die vis zou Frankrijk winnen, helemaal fout dus. italie won de wereldcup.

Paul moet snel de frituurpan in! Hij kan niet voorspellen, en de mensen die hem uitbuiten zijn gewoon domme mensen. Hoe weten wij dat hij niet gewoon de dichtstbijzijnde mossel pakt. Of dat hij inderdaad wordt aangetrokken door een kleur. Zijn er hier mensen die denken, dat dat beest een bewuste keuze maakt? Ik herhaal: W.C. Fields: "Iedereen moet ergens in geloven. Ik geloof dat ik nog maar een wijntje neem".

Ja, en hij voorspelde dat Duitsland ging winnen.

nee Toegevoegd na 1 minuut: nee

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100