Wat klopt er nou van paragnosten?

Veel paragnosten hebben over het WK 2010 voorspelt. Nederland niet door de poul, niet verder dan de tweede ronde, niet verder dan kwartfinale, niet verder dan halve finale, niet beter dan finale, wereldkampioen. Onze octopus Paul heeft Spanje voorspelt, parkiet Mani denkt Nederland en onze eigen octopus Pauline denkt Nederland. Klopt er überhaupt wel iets van de voorspellingen van Paul of is het puur geluk? Hebben we nog kans op de wereldtitel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vaak gebakken lucht! Zeker bij dit soort gelegenheden....

Voorspellen is makkelijk, behalve als het om de toekomst gaat. Natuurlijk kun je niet voorspellen wat er zal gebeuren. Je kunt hooguit afgaan op dingen die je weet. Als we zouden weten dat de Spaanse spelers het in hun broek doen zodra ze ons team zien, zouden we kunnen voorspellen dat we een goede kans maken. Aangezien we zulke dingen niet weten, is elke "voorspelling" niet meer dan een gok. Paragnosten kunnen niets. Of ze nu twee of acht armen hebben, maakt niet uit. Natuurlijk zal er altijd een paragnost zijn die alles juist "voorspelt". Dat zegt niets over die paragnost, maar alles over het enorme aantal paragnosten. Als je alle uitslagen voorspelt door een munt op te gooien, maak je niet veel kans dat je het goed hebt. Maar als honderdduizend mensen de uitslagen voorspellen door een munt op te gooien, zullen er altijd wel één of twee tussen zitten die het stomtoevallig goed hebben. Het korte antwoord op je vraag is dus: niets. Of we nog kans hebben op de wereldtitel: natuurlijk hebben we die: ongeveer 50%.

Dom gelul met en snufje kansberekening. Gebaseerd op niets. Leuk bedoelt, maar eigenlijk is het volledig zinloos...

Allemaal onzin dat voorspellen van die paragnosten, ik geloof er helemaal niks van. Er zijn al zoovaak voorspellingen voorspellingen gedaan die achteraf nergens op slaan. En of er een kans is ? Jazeker is er een kans, anders sta je niet in de finale.

Het enige wat er klopt van paragnosten is hun hart, en als ze een zwerende vinger hebben, klopt die ook.

paragnosten zijn mensen die gebruik maken van de zwakheid van de mens ze kunnen niet in de toekomst kijken en ook niet in het verleden

Wat klopt er nou van paragnosten? Hun hart, hoop ik voor ze.

Je kunt binnen een paar seconden van te voren weten of nederland een doelpunt heeft gescoord. Als je in een straat woont waar jij gewone analoge televisie hebt en je buren digitale televisie. Jij weet als eerst wat er gebeurd. Dus jouw buurman kan de toekomst voorspellen.

paragnosten zijn niets anders dan kansberekenaars. paragnosten die zogenaamd kunnen voorspellen hadden dan allang in het casino gezeten.

een menselijk lichaam net als ons. met 10 vingers en 10 tenen. met 2 ogen een neus,mond,oren. en of nederland gaat winnen ik denk het wel maarja dat zien we zondag :D

Niet geloven..het zijn oplichters, geloof me. Wel knap en leuk om te zien maar soms is het beter om met je beide poten op de grond te blijven..zoals nu.

Niets. Ze zijn niet beter dan jij of je moeder. Helaas zijn ze zelf wel overtuigd van hun bijzondere gave.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100