is er weleens een doelpunt gemaakt via/door een scheidsrechter?

dan wel in het prof voetbal of belangrijk toernooi

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://india.liveoncampus.com/video/891/Referee-scores-a-goal.html Het doelpunt is geldig, de scheidsrechter wordt in de voetballerij beschouwd als 'dood object' net als de doelpaal of de lat, gaat de bal er via een 'dood object' in , telt het doelpunt.

Ha, die Macaidwin; Het zal best wel eens gebeurd zijn, maar als het al een keer voor is gekomen moet diezelfde scheidsrechter het doelpunt onmiddellijk afkeuren omdat hij neutraal dient te zijn en dus nooit invloed op bewegingen van de bal mag hebben.

ik weet niet of dit een belangrijke wedstrijd was want daar heb ik geen verstand van maar ik vond wel dit stukje: Ja! It happened in Brazil on October 9th 1983. Het gebeurde in Brazilië op 09.10.1983. The referee Jose de Assis Aragao "scored" the equalizing goal in the 2:2 draw between Santos FC and SE Palmeiras. De scheidsrechter Jose de Assis Aragao "scoorde" het doel in het gelijk te trekken tussen 02:02 Santos FC en SE Palmeiras. The goal + interviews (in Portuguese) can be watched here: Het doel + interviews (in het Portugees) kan hier worden bekeken: http://video.globo.com/Videos/Player/Esportes/0,,GIM892217-7824-EM+SANTOS+SOFRE+GOL+DE+ARBITRO+E+EMPATA+COM+O+PALMEIRAS,00.html http://video.globo.com/Videos/Player/Esportes/0,, GIM892217-7824-EM + + SANTOS SOFRE GOL + + DE + ARBITRO + E + EMPATA + COM + O + Palmeiras, 00.html

Bronnen:
http://sg.answers.yahoo.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100