Wat is de beste opstelling voor het Nederlands elftal tijdens het WK?

Rekening houdend met de vorm van de spelers, de historie, etc

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Keeper: Maarten Stekelenburg (1) Verdediging: Gregory van der Wiel (2), John Heitinga (3), Joris Mathijsen (4), Giovanni van Bronckhorst (5) Middenveld: Mark van Bommel (6) en Nigel de Jong (8) Aanvallende middenvelders: Arjen Robben (11), Wesley Sneijder (10), Rafael van der Vaart (23) Spits: Robin van Persie (9) Toegevoegd na 4 dagen: Haal Robben er nu maar uit... Ik zou Dirk Kuyt (7) voor hem in de plaats laten spelen, hij heeft het absoluut niet slecht gedaan in de oefenwedstrijden en hij speelt bij Liverpool ook vaak vanaf rechts.

rekenend houdend met de historie???....allemaal voor het doel gaan staan:)))))) Toegevoegd na 1 uur: sorry hoor...maar wat een gelul allemaal, het zijn geen robots maar mensen he? Misschien heeft er 1 wel een slechte dag, of is er met zijn hoofd niet helemaal bij. Als je die voetballers nu eens helemaal geen vet salaris betaalt, maar bij elk doelpunt 50.000 euro geef....moet je eens zien hoe ze hun best gaan doen:)

Misschien een lullig antwoord, maar ik denk dat de instelling belangrijker is dan de opstelling. Die instelling ontbreekt er nog wel eens aan bij het nederlands elftal. Als die instelling nu eens goed was, maakt de opstelling helemaal niks meer uit en kunnen ze alles winnen.

Als van Persie en Robben maar mee doen,de belangrijkste spelers van het elftal

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100