hoe word ik gescout door fc utrecht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoals Kimath al zegt in de reacties: goed je best doen. Dat lijkt mij toch voor de hand liggen? Scouts zijn mensen die namens een voetbalclub gaan kijken bij andere verenigingen om zo nieuwe talenten te vinden. Als jij bij deze scouts opvalt op de dag dat ze bij jouw club langskomen, dan bestaat de kans dat FC utrecht daarna contact met je opneemt.

de vraag is, wordt je ooit gescout. Ben je echt goed genoeg, vind je dat zelf of vind je trainer dat ook? Zoja, goed je best doen, veel en vaak voetballen, dan zal je vanzelf een keertje opvallen.

Als je goed genoeg bent word je gescout. Daarna krijg je nog traningen of je wel degelijk goed genoeg bent

Omdat ik de tekst niet kon kopieren, heb ik twee afbeeldingen voor je toegevoegd. Als je hier op klikt zie je wat tips!

Bronnen:
http://sport.infonu.nl/voetbal/22602-hoe-w...

Door net zo goed, of nog beter te zijn dan je neefje.

Dat wordt je niet zomaar, er moet wel iemand van Utrecht bij jou club komen kijken. Ik weet niet waar je speelt maar meestal gaat een speler eerst naar een wat bekendere club in de buurt waarvan het 1e best hoog speelt en daarna wordt je sneller gescout door grotere clubs zoals Fc Utrecht. Dus het meest logische antwoord is gewoon goed je best doen voor de rest moet je geluk hebben dat ze bij je komen kijken. Veel succes!!

je kan bij Ajax bijv. naar een talentenjacht. ik weet niet zeker of je dat ook kan bij FC Utrecht. dat is dus een optie. want als je heel goed bent kunnen ze je scouten.(of zoiets weet niet helemaal hoe het zit) scouts gaan denk ik naar wat clubs in de hogere klasse. je kan altijd geluk hebben. ik moest een keer voetballen bij Fortuna Wormerveer.(Noord-Holland) ik zag toen iemand die op z'n hurken zat met een bord met een klemmetje met een papiertje er tussen. volgens mij was dat een scout. een klasgenoot was een keer gescout door de zilvermeeuwen. dus het kan ook een scout van een andere club zijn. en 'als' je gescout wordt door FC Utrecht krijg je natuur lijk een brief van FC Utrecht. hoop dat ik het goed heb uitgelegd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100