Nederlands elftal red het WK in Afrika?

Voetbal

Toegevoegd na 1 minuut:
Zal het Nederlands Elftal het gaan redden, of kunnen ze beter niet beginnen aan het WK?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, als het vliegtuig niet neerstort, dan zullen ze het WK wel gaan redden. Mocht je bedoelen of ze echt wereldkampioen worden? Nee, dat denk ik niet, ik denk de kwartfinale, hooguit de halve finale het eindstation wordt. Desalniettemin zullen het vast wel leuke wedstrijden worden!

WELNEE er is altijd een wedstrijd tussen dat alles tegenzit we kunnen de spanning niet aan en zijn te wisselvallig

De groepsfase zullen ze wel doorkomen , maar daarna zal het heel moeilijk worden. Nederland heeft heel goede middenvelders, en aanvallers, maar de verdedigers zijn erg kwetsbaar , maar ik hoop natuurlijk dat ik het helemaal verkeerd zie.

we worden werldkampioen zeker weten

Met Sneijder en Robben in topvorm? finale Brazilie-Nederland 0-3

de eerste ronde worden we 2de we verliesen van kamaroen daarna moeten we tegen Italië Nederland zal denken dat we ze nu ook kunnen veslaan en dan verliesen we met 2-1 of meet 2-2 en hun winnen penalty's Toegevoegd na 1 minuut: heel meschien als ze toch winnen redden ze de kwart of de halve, maarja zonder van de sar is dit toch eigenlijk een grote gok kampioen worden doen we niet

De bal is rond he ... Het zou kunnen en het is ook te hopen. Is goed voor de economie. Maar het zal wel niet. Als ze maar gaan voetballen met de intentie om wereld kampioen te worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100