Kan een voetbalclub overleven als 2 goeie spelers niet meer mee kunnen doen?

Toegevoegd na 3 minuten:
Bij mijn favoriete voetbalclub zijn 2 spelers geschorst.
En op dit moment is het zeer droevig met ze!
Ze presteren niet meer zeg maar!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Normaal gesproken is dat de nekslag voor een club. Maar er zijn overal uitzonderingen en het kan natuurlijk dat door de schorsing van die twee spelers er andere spelers zijn die zich daardoor meer willen bewijzen als anders . Dus het hoeft niet altijd verkeerd uit te pakken maar erg positief staat je club er niet voor. Toch heel veel succes.

Nee, want ook een voetbalclub is net een plantje. Als je de wortels verdwijnen gaat 't snel bergafwaards....... Toegevoegd na 30 minuten: Trouwens nu ik er wat langer over nadenk.... De club heeft in dit proces natuurlijk ook een bepaalde verantwoordelijkheid tegenover zijn leden. Zeker v.w.b. de informatievoorziening.

Als er 2 goeie spelers verkocht worden of geblesseerd zijn dan gaat de wedstrijd gewoon door. Een voetbalploeg heeft normaal gesproken een brede selectie,en moet het missen van 2 spelers op kunnen vangen.

t kan wel.t kan zijn dat andere hun talenten geen ruimte kreeg,en nu wel.

Ga eens een andere sport kijken of zelf doen.

In dergelijke gevallen zien we vaak dat er andere spelers gaan 'opvallen'. Verder is het ook zo dat de groep vaak onbewust in de kwaliteit van de 2 beste spelers vertrouwt en zij zich niet zo 'aangesproken' voelen om een stapje extra te zetten. De kwaliteit van de laatst genoemde groep zal bij goede ondersteuning zeker groeien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100