Wat zijn de meest fanatieke (grootste) en gevreesde harde kernen van het hedendaagse voetbal?

Toegevoegd na 7 minuten:
over de hele wereld

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is een progamma op discovery channel genaamd: Football Hooligans International... Football Hooligans International vertelt het ware verhaal binnen en buiten de voetbalstadions. Ieder heeft een andere mening over ''meest gevreesde..'' De grootste is niet bewezen... Maar vele zijn er over eens dat Boca Juniors harde kern' La 12 de grootste moet zijn.. Internationaal qua slachtoffers misschien ookwel de meest gevreesde... En op 24 mei 1964 in Lima[Peru], zijn de meest slachtoffers in 1 wedstrijd gevallen...zo'n 300 mensen kwamen om en 500 gewonden..bij rellen tussen Peru en Argentinie..

Bronnen:
http://hooliganagram.discoverychannel.nl/

ado den haag (gevreesde) ajax De grootste Feyenoord - de fanatiekste

In Spanje heeft Real Madrid een grote harde kern, de Ultrassur, en daar zitten ook gevreesde mensen tussen. Is volgens ooit een documentaire over geweest, maar weet zo snel niet wanneer.

Liverpool Millwall Lazio Roma Boca Juniors Dan heb je veel Engelse clubs die elke wedstrijd alles tot op het bot afbreken. Ongetwijfeld heb ik er heel veel vergeten, voetbal is oorlog :P

In Brazilië schieten ze gewoon op elkaar, dit was te volgen op een documentaire over harde kernen op Discovery channel (geloof net afgelopen). Miss. ff kijken op discovery.nl uitzending gemist ??? Dan kun je zelf oordelen.

In Polen en Rusland zitten er ook een paar gevreesde. Ze zijn in die landen erg aan elkaar gewaagd! Weet zo niet welke clubs, kijk anders eens op YouTube, genoeg filmpjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100