Dui/Den 1-0, Ned/Port 1-0 wie gaat er dan door naar de volgende ronde? EK2012

Dan krijgen we de volgende uitslag:

Duitsland (9) + 3
Nederland (3) -1
Portugal (3) -1
Denemarken (3) -1

*Getal tussenhaakjes het aantal punten in de poule en de +/- het doelsaldo.

Toegevoegd na 5 minuten:
Dan zijn de uitslagen dus als volgt:

Duitsland/Portugal: 1-0
Denemarken/Nederland: 1-0
Denemarken/Portugal: 2-3
Duitsland/Nederland: 2-1
Denemarken/Duitsland: 0-1
Nederland/Portugal: 1-0

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan hebben Nederland en Portugal inderdaad een even 'hoog' doelsaldo, dus dan moet je naar het volgende kijken. En dat is hoeveel doelpunten je vóór hebt gemaakt. In dat geval is helaas Portugal door en niet Nederland. We moeten dus met minimaal 2 doelpunten verschil van Portugal winnen!

Dan gaat het helaas om het aantal gemaakte doelpunten. En dat is dan Portugal en Duitsland. Maar hoe het dan gaat weet ik niet, Nederland gaat in ieder geval niet door.

Voor zover ik weet als het zo tot stand komt dan tellen alleen de doelsado's van de onderlinge wedstrijden DUS NIET TEGEN DE DUITSERS dan krijg je het volgenden Nederland-Denenmarken 0-1 telt WEL mee Duitsland-Portugal 1-0 telt Niet mee Nederland-Duitsland 1-2 telt Niet mee Portugal-Denenmarken 3-2 telt WEL mee Duitland-Denemarken telt Niet meer mee dus het doelsaldo van Denenmakarken blijft zo Nederland-Denemarken moet 2-0, 3-1, 4-1 worden Nederland: 1 - -2 Denemarken: 3 - -3 Portugal: 3 - -2 dus nederland moet met meer als 2 doelpunten winnen en niet te vergeten dat Denemarken moet verliezen Naar mijn mening gaan Duitsland en Denenmarken door

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100