Wat is een goede, makkelijke en goedkope manier om zelf een scorebord te maken?

Ik wil voor tijdens het EK in me tuin een soort van scorebord maken. Maar wat is een simpele, Goede en niet al te dure manier om dat te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De simpelste, niet al te dure manier om dit te doen is het aanschaffen van een vierkant stuk hout en daar de woorden "Scorebord" op te schilderen. Dan met hout (of karton) een zestiental vlaggen te maken (zagen/knippen en dan beschilderen met de kleuren van het land) en die bij de betreffende wedstrijd op te hangen. Dan moet je nog twintig cijfers maken, kun je ook van karton of hout doen en dan de getallen erop schilderen. Je hebt 2x een 0, 2x een 1, 2x een twee etc. nodig. Oke, waarschijnlijk heb je de (5), 6, 7, 8 en 9 niet nodig, maar ja, mocht er een wedstrijd flink uit de hand lopen, dan redt je het niet om snel een nummertje bij te maken. Dan is het alleen nog een kwestie van eventueel een klein zusje betalen om als jij een gil geeft de cijfers om te hangen (of het zelf te doen, maar dan mis je een deel van de wedstrijd). Beetje bewerkelijk misschien, maar wel leuk idee.

Als je het op de Pc wilt maken dan zou ik een layour kiezen en alle teams invullen later kun je dan de scores invullen

Gebruik een pc programma, desnoods gewoon word en ter plekke editen, om het weer te geven, moet je ff een groot tv scherm regelen/lenen veel makkelijker dan een hardware cijfer score bord.

ik weet niet wat je precies in gedachten had maar als je dit bedoelt? http://www.loor.nl/img/ek12-mini.gif dit kun je heel makkelijk maken in excel daarna stuur je hem op naar een boekhandel een drukkerij ofzo. en laat je hun je ontwerp plotten op A2 ofzo ik hoop je hiermee geholpen te hebben

excel, daar kan je heel makkelijk 1 maken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100