als feyenoord er in de eerste ronde van de voorrondes van de champions league uit gaat mogen ze dan nog europa league spelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Alle clubs die de voorrondes van de Champions League niet overleven komen in de Europa League terecht. (al dan niet in een voorronde van de Europa League) Toegevoegd na 2 minuten: programma Feyenoord: "Derde voorronde Europa Cup I Loting: 20 juli Heenwedstrijd: 31 juli / 1 augustus Terugwedstrijd: 7/8 augustus Bij winst: vierde voorronde Europa Cup I Loting: 10 augustus Heenwedstrijd: 21/22 augustus Terugwedstrijd: 28/29 augustus Bij verlies: vierde voorronde UEFA Cup Heenwedstrijd: 23 augustus Terugwedstrijd: 30 augustus" http://www.fr12.nl/nieuws/18412-voorronde-champions-league--wie-kunnen-we-tegen-komen-.html Toegevoegd na 1 dag: Waar hierboven Europa Cup I staat wordt uiteraard Champions League bedoeld en waar UEFA Cup staat gaat het om de Europa League.

Feyenoord moet om Champions League groepsfase te spelen twee wedstrijden winnen. Als ze de eerste knock-out fase niet doorkomen moeten ze voorronde Europa League spelen. Als ze de eerste wedstrijd winnen maar ze verliezen de tweede wedstrijd dan komen ze automatisch in de groepsfase Europa League. Winnen ze beide voorronde wedstrijden dan komen ze uiteraard in de groepsfase Champions League.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100