Waar kan ik een overzicht vinden van de uitslagen van alle gespeelde voetbal wedstrijden van de dag?

Ik had vroeger altijd een goede website met een overzicht van alle wedstrijden die op die dag worden gespeeld of al gespeeld zijn.
Met de uitslagen natuurlijk ook.

Dan heb ik het ook over russische team's etc.

Weet iemand zo een website want ik ben die van mij namelijk vergeten..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.livescore.com/ Toegevoegd na 4 minuten: nog 1 gevonden: http://www.soccerstand.com/

Is dit een goede site? http://www.livescore.nl/ Staan alle landen op OOK rusland ect. hier heb ik er een http://www.koningvoetbal.nl/

LiveUitslagen.nl vind ik de beste site op dit gebied. Het geeft het programma, de tussenstanden en de uitslagen weer. Je kunt er de uitslagen tot een week er op terugvinden en ook het programma van de komende week. Ook geeft het de competitiestanden, doelpuntenmakers, rode en gele kaarten weer. Ook andere sporten zijn er op te vinden, echte een site voor de liefhebber! http://www.liveuitslagen.nl/

Voetbal info.nl daar zijn ook leuke discussie,s en je kan er alle uitslagen vinden in Europa.

Sinds lange tijd gebruik ik de website www.fussball-liveticker.eu ---> bijzonder informatief en up-to-date. Een gescoord doelpunt wordt binnen 60 seconden vermeld. Er staat vandaag zelfs een uitslag van een juniorenliga wedstrijd uit de Ukraine vermeld. Prima website !

www.flashscores.co.uk deze site geeft niet alleen de westrijden van die dag, ook live - goals komen er meteen op. als je wat verder terug in de tijd wilt; moet je even op het land in de linkerkolom klikken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100