Heeft iemand tips om weddenschappen bij de toto minder risicovol te maken?

Ik doe aan toto, maar verlies helaas vaak. Heeft iemand wat tips? Bijvoorbeeld een bepaalde competitie? Want nederlands voetbal is niet slim om in te zetten omdat het zo onvoorspelbaar is toch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voorspel, zoals hierboven gezegd, niet op wedstrijden waar je bijvoorbeeld maar 1.1 uitgekeerd krijgt ofzo, begin met wat je zou hebben voorspeld en per week een paar wedstrijden voorspellen maar wel op een blaadje schrijven wat je had gedaan, zo kan je ook verbanden vinden, die club scoort uit bijna nooit, hoogstens 1 keer, dus de kans dat ze winnen is klein, of doe het in landen zoals kroatië waarbij je 1 duidelijke club hebt die bijna altijd kampioen wordt en dan op de iets kleinere wedstrijden inzetten. Hyves voorspellen is ook een goede manier om te oefenen, dus veel succes!

De beste tip die ik je kan geven is niet in te zetten :) Serieus: Er is geen tip te geven. Elk voetbal kan onvoorspelbaar zijn. In elke competitie struikelen de toppers wel eens tegen de kleintjes. Tip zou kunnen zijn niet meer in te zetten op toppers: Mocht je winnen, dan zijn de winsten vaak ontzettend laag, omdat verwacht wordt dat de toppers wel winnen. Kans om die te verliezen is altijd aanwezig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100