Ik ben op zoek naar een speler...

Mijn zusje komt er maar niet op: volgens haar is het een speler van Tottenham die ze dit seizoen heeft zien spelen op TV, dus waarschijnlijk op RTL/NOS, de naam eindigt op -ic en begint misschien met een R (Modric is het niet, ik schat de kans dat het géén speler van Tottenham is vrij hoog in, ze vergist zich waarschijnlijk), hij had een groen/wit shirt aan en ze vond hem een irritante speler. Ook Stankovic is het niet. Nog een keer de belangrijkste feiten over de speler:

- naam eindigt op -ic
- wedstrijd was dit seizoen op tv
- speler had een groen/wit shirt

Toegevoegd na 4 uur:
Ik ga het vanavond voor leggen aan m'n zusje, jullie horen het nog;). Bedankt alvast voor alle gegeven antwoorden;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou zeggen Marko Arnoutovic. Deze Oostenrijkse-international met rugnummer 7 is een zeer irritante speler (vind ik). Hij speelde mee in de wedstrijd Werder Bremen- FC Twente. Die wedstrijd was te zien op Nederland 3. Op de foto heeft hij geen groen wit shirt aan, maar het thuisshirt van Werder is groen. In de wedstrijd werd hij uitgefloten en maakte hij een swalbe. Ik denkt daarom dat je zusje het een irritante speler vind ;).

Dan kan ik twee mogelijkheden bedenken: Majstorovic van Celtic (1e foto) of Vukcevic van Sporting Lissabon (2e foto) Toegevoegd na 2 minuten: Hoe dan ook, Tottenham speelt niet in groen/wit. Thuis spelen ze in wit en uit in lichtblauw of zwart.

Jelavic groet:Zoekertje

ronaldinhovic wellicht ?

Ivanovic Chelsea misschien rechts back??

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100