Ik had een kaartje in Nederland gekocht bij n grot bedrijf voor Valencia - FC Barcelelona blijkt dat het kaartje nep was wat nu ?

Het bedrijf heeft verder geen klachten gehad en zegt dat het niet aan hun ligt.

Weet jij het antwoord?

/2500

In het BW het artikel van dwaling opzoeken, als beiden dwalen kan de overeenkomst verbroken worden.

Als men valse kaartjes verkoopt, zouden ze dan niet liegen over het feit dat ze verder geen klachten krijgen? Eerst zo proberen te schikken (geld terug/ander kaartje) of anders aangifte doen.

Ben erg nieuwsgierig naar de naam van dit bedrijf? Ik heb slechte ervaringen bij het online aanschaffen van kaartjes voor grote wedstrijden. Heb destijds voor Real Madrid-Olympiakos. Veel mailverkeer voor de wedstrijd, altijd heel snel antwoord. In het stadion bleken we ipv de aangeschafte ring 2 kaarten opeens op ring 4 te zitten en nog leuker... als je 2 kaarten koopt ga je ervanuit dat je naast elkaar zit en niet 2 vakken en 7 rijen uit elkaar.... Uiteraard direct per mail contact opgenomen... Niets meer gehoord van dit bedrijf. Je kunt contact opnemen met de bank, misschien dat ze je geld terug kunnen halen. Ik vrees echter dat je weinig kunt doen, hooguit aangifte doen bij de politie, maar of die er veel aan gaan doen is een tweede.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100