kunnen ze beslag leggen op speelgoed van kinderen. met het oog op eventuele openbare verkoop van inboedel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

in de regel word er allen op spullen die waarde hebben beslag gelegd, dit kunnen zijn televisie, computers, meubelen, lampen, elektrisch apparatuur, stereo. speelgoed van kinderen zullen ze dus geen beslag op leggen of het moet een met accu aangedreven auto zijn die een nieuwwaarde had van enkele honderden euro?

Hallo Eam, Aan echt kinderspeelgoed zullen ze niet zitten, maar heb je b.v een Wii /Playstation/ X-box dan wel (dat heeft waarde) Maar Poppen, speelgoedauto's en al dat spul niet hoor. Succes ermee.. Groeten Leonard

Het zou kunnen dat ze dat doen, ligt echter aan de deurwaarder. Als de kinderen duurder speelgoed en veel speelgoed hebben dan is dat mogelijk, maar in de regel zullen ze dit niet snel doen. Hoop niet dat het voor jouw van toepassing is! Zowel dan hoop ik dat je nog een andere oplossing kan vinden.

Op duur speelgoed en games wel. Alles gebruikt men om de schuld in te lossen of te verminderen. Bij twijfel kan men het onttrekken aan de inboedel als de spullen nog niet opgeschreven zijn. Even stallen bij familie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100