Waar vind ik een alternatief voor lego

Ik ben gek op lego en heb gehoord dat er alternatieven zijn die net zo goed zijn. Kan iemand me een winkel adviseren waar ik dit kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sluban is een prima alternatief voor Lego. De prijs kwaliteit verhouding is goed. De bouwstenen van Sluban zijn iets minder stevig en je moet soms wat kracht gebruiken om ze op elkaar te krijgen. Soms ontstaan er ook kiertjes omdat het niet heel goed aansluit. Als laatste wil ik nog wel even zeggen dat Lego gewoon Lego is en blijft, maar daar betaal je ook voor. Op de Sluban site kan je kijken waar het verkocht word Toegevoegd na 4 minuten: Klik even op DEALERS, vul dan je postcode in en dan krijg je de dichtsbijzijnde winkel.

Bronnen:
http://www.sluban.nl/

Dat spul heet Sluban en je komt het tegen in de Euroshop/Prijs Pakker en dat soort winkels. Assortiment is niet heel erg groot.

Modelbricks.eu heeft wel wat mooie modellen, maar na een gesprek met de eigenaar wist deze me te vertellen dat de winkel voor de feestmaand flink uitgebreid is. Volgens mij hebben ze er nu ongeveer 45 modellen opstaan. Het is ook een nieuwe winkel nog. Was geloof ik een van de eerste klanten :) Wel mooie modellen. Ik heb zelf van hun de sonic blue dream car gekocht. Mooie build en alles blijft goed zitten.

Bronnen:
https://modelbricks.eu

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100