Waarom zitten er over het algemeen alleen maar ouderen bij de bingo?

Ik was zaterdag met een vriendin naar de bingo (wij zijn eind 20 jaar). We vonden het heel leuk (gestress om het laatste cijfertje) maar het viel ons op dat er alleen maar ouderen zitten. We waren met een vrouw in gesprek. Ze klaagde over een andere bingovrouw. Die met dat grijze haar. Waarop ik zei.. ze hebben hier allemaal grijs haar! Wat is het dat er bij de bingo (bijna) alleen maar ouderen zitten? Wij zijn toch vast niet de enige "jongeren" die het leuk vonden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het heeft een suf en niet cool imago en wordt alleen maar door ouderen gespeeld. Het spel is niet verrassend en ouderwets. Niettemin begrijp ik best dat je het leuk en spannend kunt vinden hoor? Ik zou zeggen, start met promotiewerk en voor je het weet is het weer 'hot'. Wellicht wel wat kleine aanpassingen doen om het voor de overige jeugd interessant te maken.

ik denk dat wel meer jongeren het leuk vinden. maar juist omdat er vaak alleen maar ouderen heen gaan denk ik dat ze niet gaan. ze schamen zich er denk ik voor dat ze het leuk vinden. als je op vakantie bent en daar in een kantine naar bingo gaat zijn er wel vaak heel veel jongeren.

Omdat ze idd alleen maar hoeven te zitten. Je hoeft je er niet voor in te spannen en dat is iets dat de meeste ouderen ook niet meer kunnen/willen.Je moet wel nog compos mentis zijn,maar dat zijn de meesten wel. Persoonlijk heb ik een pesthekel aan bingo,maar dat komt(je kunt het geloven of niet) doordat ik altijd met echt veel prijzen naar huis ga. Want jaloerszijn ze ook vaak nog!

Het is te saai voor je jonge garde... En je moet opletten en opletten en dat is veel te vermoeiend ook voor veel jongeren... Jullie zijn een uitzondering, defenitely...

Er zitten vaak alleen maar ouderen bij de bingo, omdat de jongeren vinden dat er alleen maar ouderen daar zitten. Dat is niet de leuke groep voor de jongeren om daartussen te zitten.

Helaas alle gokinstanties ook casino's trekken veelal ouderen

Het is een perfect uitje voor ouderen vooral om nog een beetje een sociaal netwerk te onderhouden, jongeren vinden het vaak te saai.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100