Is er voor elk FreeCell spel een mogelijkheid om te winnen?

Ik speel vaak een spelletje FreeCell op de computer. Meestal win ik het spel, maar ik begon me af te vragen of elke manier waarop de kaarten kunnen liggen winbaar is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, alle 32.000 spellen zijn op te lossen, behalve nummer 11982. En die dan nog die 2 die er voor de grap zijn toegevoegd (-1 en -2). In 2001, kwam Microsoft met een nieuwe versie van FreeCell voor Windows XP. Deze versie heeft 1 miljoen spellen. De eerste 32.000 zijn gelijk aan de eerder versie. De andere zijn hetzelfde als in FreeCell Pro en Pretty Good Solitaire. Acht van die miljoen zijn niet op te lossen.

Bronnen:
http://www.solitairelaboratory.com/fcfaq.html

Elk spelletje is uit te spelen, maar soms is een fout bij het begin niet meer recht te zetten.

Ja elk spel kan uit... Er zijn maar twee spellen die niet uitkomen... Hoe maak je die dan... Kies spel kiezen en dan vul je in -1 of -2... en dan kun je het niet uitkrijgen... vandaar...

Hey leuk, een mede Free Cell'er :-) Ja, ik denk wel dat elk spelletje is uit te spelen. Ik probeer althans altijd zoveel mogelijk hetzelfde spel weer uit (als er geen geldige spelmogelijkheden meer zijn) tot ik hem wèl uitgespeeld heb, en meestal lukt mij dat dan wel.

Hihi, ook ik ben een freeCeller;) Ik heb m'n statestieken op nul gezet een tijdje terug en ben de gewonnen scores op 100% aan het houden. Tot nu toe 250 spelletjes gespeeld en nog steeds 100%. Dus ja, voor elk spelletje is een mogelijkheid om te winnen! Al moet je soms helemaal terug naar het begin.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100