Waarom zie ik in Wordfeud vaak woorden waar ik nooit van heb gehoord en ook niet als je Googled?

De woorden die ik vaak krijg zijn voor mij totaal vreemd en komen ook niet eens voor als je het gaat opzoeken maar Wordfeud keurt het toch goed. Hoe kan dat?

Toegevoegd na 14 uur:
iemand wel eens 'bigt' gehoord???? en joe is toch een naam in het engels? Ik speel de Nederlandse versie. Ook woorden als wroeg... dacht dat het wroegING was maar ja..... ik doe het op de ouderwetse manier zonder de moeilijke woorden op te zoeken. Ik sta nergens meer van te kijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat komt door het ' woordenboek' wat gebruikt wordt. De woorden worden gecontroleerd door ' stichting open taal'. De woorden lijst is al eens aangepast om er meer scrabble woorden van te maken, met name afkortingen werden eruit gehaald.

Bronnen:
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wordfeud

Dit zou als reden kunnen hebben: je speelt een potje in een andere taal bijvoorbeeld engels zonder dat je dat door heb. Je moet voordat je een potje gaat zoeken je taal instellen.

een game maken is en blijft mensen werk en zullen er dus bugs zijn, er zijn inderdaad woorden die niet bestaan in het spel. daarbij zijn er ook woorden die wel bestaan maar er niet in staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100