Ik zie op internet veel mensen die de rubiks cube snel kunnen oplossen hoe doen ze dat?

Hebben ze een soort knobbel voor die dingen? Ik snap het in ik hoor mensen praten over een algoritme maar dat snap ik niet..

Weet jij het antwoord?

/2500

Een vriend van mij heeft op internet een stappenplan gevonden voor de rubiks cube. Die heeft hij uit zijn hoofd geleerd dus nu kan hij ze ook razendsnel oplossen.

op internet kan je een manier vinden om het op te lossen sommige gasten kennen dat uit hun hoofd en gaan al die stappen razendsnel door hun hoofd oefening baar kunst zeggen mijn ouders altijd

Dat hebben ze bij Mythbusters wel eens laten zien. Je begint gewoon met een opgeloste kubus, je filmt jezelf terwijl je hem door de war doet, en dan draai je dat omgekeerd af. Zie filmpje hieronder. Ze hebben nog iemand achteruit door het beeld laten lopen, zodat het nog echter leek. (doordat je de film achterstevoren afspeelt, loopt deze persoon dan naar voren... Toegevoegd na 2 minuten: Er zijn natuurlijk ook wel mensen die hem echt snel kunnen oplossen. Maar als het te mooi is om waar waar te zijn, dan is het waarschijnlijk niet waar.

25 jaar geleden loste ik deze al op Het zijn ca 5 verschillende trucjes om de kubus weer in orde te krijgen. Kwestie van oefenen en automatisme. Nu na 25 jaar ken ik er nog een paar automatisch. Even googlen naar de oplossing

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100