Hoe kan ik er voor zorgen, na een brief te hebben gestuurd en bel-me-niet-register, dat ik niet meer gebeld word door nationale postcodeloterij?

Ik ben hier inmiddels al meer dan een jaar mee bezig en het is strontvervelend.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hierover kun je een officiële klacht indienen bij Consuwijzer, een website van de overheid: http://www.consuwijzer.nl/Ik_wil_advies_over/Internet_telefonie_kabel_en_post/Telemarketing/Veelgestelde_vragen/Ik_sta_ingeschreven_bij_het_Bel_me_niet_Register_Toch_word_ik_gebeld_wat_kan_ik_doen Toegevoegd na 2 minuten: Bedrijven waar jij als klant geregistreerd staat, kunnen (en mogen) je overigens ook bellen als je bij het bel-me-niet-register staat ingeschreven. Wel moeten ze je in het telefoongesprek de mogelijkheid bieden om kenbaar te maken dat je niet meer door hen gebeld wilt worden. Toegevoegd na 1 uur: Klachten worden overigens door Consuwijzer gebundeld en daarna doorgegeven aan de Opta, die de betrokken bedrijven een waarschuwing of boete kan geven. Vandaag zijn weer zulke boetes door de Opta uitgedeeld: http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/9863610/__Boete_van_3_ton_voor_overtreden_Bel-me-niet__.html?p=7,1

Wil je, wegens privacyredenen, je gegevens (naam, postcode, huisnr en telefoonnummer) per fax (020 - 6753866) doorsturen? Dan maken we het voor je in orde.

Bronnen:
Nationale Postcode Loterij

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100