Weet iemand een buitenspel voor in je eentje?

Als mijn vrienden er niet zijn verveel ik me altijd en als het dan mooi weer is heb ik geen zin om binnen te zitten.

Toegevoegd na 1 minuut:
(met buitenspel bedoel ik natuurlijk een spel om buiten te spelen en niet dat bij voetbal xD)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

gewoon wat losse tips: - fotograferen - een groentetuintje maken met eigen aardbeien, basilicum, etc. - weet niet hoe oud je bent: maar wellicht een speurtocht maken voor als je vrienden er weer zijn. - leren jongleren (nodig: balletjes en instructieboekje) - filmen voor youtube - naar de winkel om leuke dingen uit te zoeken die je een ander op zijn/haar verjaardag kado wilt doen of die je zelf kado wilt hebben - basketbal, darten, hooghouden, hardlopen (tijd en afstand bijhouden), tennis tegen muur, dat soort dingen? ik weet hier zelf niet zoveel spelvormen van: maar misschien anderen wel? - van hout dat je vindt pijl en boog maken of bijvoorbeeld kastanjes verzamelen voor kastanjepuree of brandnetels voor brandnetelsoep - misschien een laptop waar je mee naar buiten kan?

Als je van voetbal houdt kan je hoog houden of tegen een muurtje trappen:)

touwtje springen

Vissen. Fietsen. Basketbalkorf aan de muur. Dartschijf aan de muur.

Mooie wandeling!

Skeeleren, skateboarden, diaboloën.

touwtje springen, trampoline springen, frisbeen, boemerang,eenwielen, rennen,...

zevensprong: je gooit met een tennisbal tegen de muur, vangt hem, dat doe je 7x, als het niet lukt begin je opnieuw. dan gooi je hem 6x via de muur op de grond en vangt m. dan 5x via de grond op de muur. 4x onder je been door tegen de muur en vangen. 3x tegen de muur en ondertussen 1x klappen. 2x gooien en een rondje draaien en vangen. 1x gooien en achter-voor-achter klappen. als je dat kan,ga je op 1 been en doe je alles opnieuw, dan alles op je andere been, dan met je rechterhand alles opnieuw, dan met je linkerhand en zo kun je heel lang doorgaan!

Je kan zoveel doen met een bal of tennis hooghouden dat soort dingen

- skaten (skateboarden, skieleren, waveboarden, rolschaatsen) - Freerunnen - met je gameboy op het randje van je voortuin gamen - Kattekwaad uithalen (belletje lellen, ruzie zoeken, tuinkabouters stelen, mensen voor de gek houden) - sporten (basketbal, tennis, hockey, hardlopen etc.) - stoepranden

Leren eenwieleren! Ben je best lang mee bezig en het is ook best verslavend!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100