Waar koop ik nog een (actuelere) Triviant / Trivial Pursuit Genuseditie?

Wij spelen graag Triviant, maar zijn toe aan een nieuwe versie of aanvulset. Onze versie komt namelijk uit begin jaren 90.

Leuk, die vragen over Willem Duys en Mies Bouwman. Grappig, die wielrenners die ooit in de jaren 80 ergens om bekend stonden. We gaan het spel ook zeker bewaren voor zijn curiositeitswaarde. Maar het begint een beetje te gek te worden. Zo af en toe een vraag waar je de laatste twee decennia voor meegemaakt moet hebben, zou toch wel leuk zijn.

Ik dacht bij iedere willekeurige speelgoedwinkel wel binnen te kunnen stappen om een nieuw spel of setje kaarten te scoren, maar dat valt vies tegen. Familie-editie, Disney-editie, er is van alles, maar niet de gewone Genus-editie.

Er zijn sinds het begin van de jaren 90 toch nog wel eens nieuwe versies uitgekomen? Alles van na 2000 zou in aanmerking komen. Waar zou ik dat kunnen krijgen, op internet of in de omgeving Utrecht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Idd, leuk spel! Hier een paar adressen waar je het kunt kopen: http://www.bol.com/nl/s/speelgoed/zoekresultaten/Ntt/Trivial+Pursuit/Ntk/toys_all/Nty/1/N/7934/Ne/7934/search/true/searchType/qck/index.html?Referrer=ADVNLGOO0020276050sfb http://www.beslist.nl/products/z/Trivial_pursuit_dvd/ http://www.speelgoedgoedkoop.nl/spellen/Trivial+Pursuit.html Toegevoegd na 2 minuten: Deze is het goedkoopst tot nu toe: http://www.spellenrijk.nl/pinfo/trivial-pursuit-team/1153/ Toegevoegd na 6 minuten: Sorry, de laatste is voor het spelen in teams.

Het was even zoeken, maar het blijkt nog in voorraad te zijn bij E-Kidsplaza: http://www.e-kidsplaza.nl/index.php?act=viewProd&productId=558 En hier staat behalve de Trivial Pursuit-Genus Editie ook 2e en 3e Genus Edities, maar misschien zoek je die niet: http://www.shopwiki.nl/Parker-Trivial-Pursuit-Tweede-Genus-Editie

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100