hoelang kan een dsi die opgeladen is zonder stroom???

geen domme antwoorde graag

Weet jij het antwoord?

/2500

dat ligt helemaal aan het feit of je hem intensief gebruikt of dat je hem gewoon aanzet en niets mee doet ook als je het geluid harder zet verbruikt hij meer stroom ik zou zeggen laad je dsi vol en gebruik hem zoals je hem altijd gebruikt en houdt de tijden dat hij aanstaat en je erop speelt bij dan weet je het precies

Als je hem niet gebruikt kan ie wel maanden goed blijven (als je een heel lange periode wacht moet je hem soms weer opnieuw opladen eerst) Als je het gebruikt, dan is het denk ik zo'n 8 tot 15 uur. Althans dat gaat op voor me PSP maar het zijn alletwee handhelds dus er moet niet veel verschil tussen zijn.

Als de dsi goed is opgeladen en je gaat er mee spelen, kun je er zo'n 3-4 uur intensief mee spelen, inclusief geluid. Daarna moet je hem weer opladen. Dat is mijn ervaring. Als je hem na het opladen niet gebruikt, blijft de accu heel lang vol. Als je hem af en toe gebruikt, kun je er een week af en toe een half uurtje op spelen. Altijd de oplader meenemen als je ergens naar toe gaat, dan kun je hem aan de oplader zetten en er toch mee doorspelen.

Dat ligt er vooral aan voor welke schermverlichting je kiest. Op de hoogste stand gaat ie misschien een uur of 4 mee. Op de laagste stand wel tot 10 uur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100