Wat is beter PS3 of Xbox 360

Als je van spellen dit soort spellen houd:
Dragonballz
Gta
Jak & Daxter
Rainbow Six Vegas
Fifa 10
Rock band
Call Of Duty
The Sims
Tomb Raider
Tekken
Need for Speed
Ratchet & Clank
Prince Of Persia
Singstar
Battlefield

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan niemand voor jou bepalen. Kijk naar het games aanbod van beide consoles, en kies voor de console die volgens jou de meest vette games heeft. Je noemt veel playstation titels, maar bekijk het aanbod eerst eens goed, alvorens een besluit te nemen. Xbox games: http://www.xboxhome.nl/products/xbox-360-games/1/ Xbox 360 reviews: http://reviews.teamxbox.com/index/xbox-360/ PS3 games: http://nl.playstation.com/ps3/games/ Reviews Xbox 360/PS3: http://www.gamersnet.nl/reviews/playstation_3

Gegarandeerd playstation 3. Sommige xboxapparaten maken de discs kapot en bovendien ondersteunt de playstation blu-ray en dat is "futureproof".

De keuze is geheel aan jou. Spellen heb je op beiden wel, op de PS3 heb je meer spellen dan op de Xbox. Beide cosoles hebben gewoon voordelen welke je in overweging kunt nemen: Xbox: HD afspelen Xbox live! klaar om te gebruken als Media Center Extender! (daar gebruik ik ze voor). Goedkopere instap Lawaaiig PS3 Blue Ray ! Meer spellen. Stuk stiller dan de Xbox. Succes met de keuze!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100