Kan ik spellen uit een Nuper Nintendo gebruiken voor een Super Com 72?

Gisteren heb ik een super com 72 gekocht.
Afbeelding: http://www.computinghistory.org.uk/userdata/PRODPIC-2789.jpg
Er zitten alleen geen spellen bij.
Ik dacht, ik kijk wel wat er op marktplaats te koop is maar zie weinig staan.

Ik zag dat de super nintendo erg veel op de super com 72 lijkt. Allen als je kijkt naar dat gedeelte waar het spel in moet zie je wel verschil qua vorm. Is het dan ook zo dat het spel niet past in het slot? of past het alleen niet door die 'ingang'?

Weet iemand misschien een site waar je spellen voor de Super Com 72 kan kopen? Of een site waar meer informatie over de Super Com 72 staat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een kloon van de Nintendo SNES. Je zou eens kunnen proberen of een spel opstart. Zo'n SNES spel hoeft toch niet teveel te kosten op marktplaats? Toegevoegd na 3 minuten: En werken de spellen niet, dan heb je voor 30 euro een tweedehands SNES. Toegevoegd na 1 uur: Bijgaand een link naar het computerkerkhof. Hier staat je apparaat beschreven. Ook fora stemmen weinig hoopvol. En laten we wel wezen, je apparaat is voor zover ik dat kan nagaan een illegale kopie van het orgineel. Dus waarom zouden er dan geen originele 8 bits SNES spellen in gaan? Misschien heb je hier iets aan. Ene Early Worm verzamelde in 2008 nog dit soort clones. Wellicht weet hij hier meer over? http://www.nintendoage.com/forum/messageview.cfm?catid=5&threadid=7081

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ninte...
http://forums.benheck.com/viewtopic.php?f=...
http://kopen.marktplaats.nl/search.php?tab...
http://www.computinghistory.org.uk/det/278...
http://www.gamersgraveyard.com/repository/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100