Wat is de beste spelcomputer van het moment?

Ik ben van plan om iets te kopen, maar de ene zegt PS3, de ander XBox 360, weer een ander PSP en een laatste raad de WII aan. Ik heb geen idee waar ik aan toe ben! Daarom wil ik graag jullie hulp!

Weet jij het antwoord?

/2500

Jij moet op je eigen oordeel afgaan. Overal is wel iets op aan te merken. Ga naar een winkel, speel een paar spelletjes op de spelcomputers en vorm zo je eigen oordeel.

als je veel op internet zit (multiplayer) raad ik de XBOX aan. daar zitten veel meer mogelijkheden op en je hebt er meer plezier van. als solo gamer kan je het beste de PS3 kopen naar mijn mening.

Dit hangt af van wat jij verstaat onder beste? Wii, xbox en de ps3 mikken alle 3 op een eigen doelgroep (waarvan sommige enig sinds elkaar overlappen). De wii is gericht op voornamelijk de gezinnen met wat jongere kinderen. Ze focussen zich op active play, interactie is erg belangrijk "het zelf deelnemen aan de game" en dit het liefst zo intensief mogelijk. De PS3 mikt zich evenals de xbox360 op het meer algemenere publiek. De ps3 en de xbox360 hebben vooral een gevecht om wie heeft de beste games en wie heeft de beste specs. Van de xbox zijn meerdere versie’s uitgekomen, de versie die het dichtste bij de PS3 dan in de buurt komt is de Elite versie. Grote verschillen? De ps3 heeft ingebouwde WiFi en de xbox niet, de HDD van de xbox is daarintegen weer 40gig groter dan die van de ps3 maar die heeft dan wel weer een blue-ray speler. En tja de games. Dit is toch echt meer smaak van wat vind je leuk/mooi. Beide apparaten leveren een prachtig spektakel aan graphics, helaas kunnen de ontwikkelaars nog maar amper het volle uit beide machines halen. De line-up van wat vind je leuk is een kwestie van smaak en daar zal ik me niet echt overuit laten. Ow bijna prijs vergeten. Een xbox360 elite is rond de 279,95 en een ps3(80 gig editie met 1 game) 299,95. Dus naar mijn mening is het meer een kwestie van smaak, dan wat is het beste.

Ik heb ze alledrie (gehad), de Wii is vrij snel de deur weer uitgegaan. Dat is een week leuk, maar daarna raak je 'm niet meer aan. De Xbox is prima, ware het niet dat ik 'm al 2 keer heb moeten opsturen vanwege hardwaredefecten. Nu staat 'ie hier slechts nog omdat ik er 4 controllers voor heb, dus voor als er mensen langskomen. De Ps3 heeft ongeveer alle spellen van de Xbox ook (plus het geweldige LittleBigPlanet), en is een stuk stabieler. Ik zou voor deze gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100